Kaktus olie, Figenkaktus olie eller Barbary fig oil

Kaktusfigen olie, kaldt også figenkaktus olie, kaktus olie, Barbary fig oil har enorme sundhedsmæssige fordele for huden, derfor skal jeg i denne artikel præsenterer dig for dette fantastisk produkt, og hvad den kan betyde for dig.

Kaktus olie – derfor denne gennemgang

Det er jo ikke helt uden grund vi skal igennem både botanik og historie. Det er en plante og frugt der kræver en længere forklaring for at kunne forstå hvorfor er kaktus olie så interessant for hud og hår.

Kaktus vokser næsten over alt i Marokko’s nordlig halvdel. Læg mærk til sin ryg-dækket, stikkende ydre og vide det voksede vildt ud i den varme, tørre og robust græs, jeg aldrig forestillet sig det kunne muligvis gavne den delikate karakter af den menneskelige hud. Jeg kommer fra en lang række af ranchers og landmænd, og jeg husker vidne mine onkler og Fader brændende tornene ud af figenkaktus. De torne blev brændt ud for at gøre det muligt for kvæg til foder i perioder med tørke.

Kaktus forudsat en mad og vand kilde når hø og vand var knappe. Andre end det, og det faktum, at du kunne spise nopales con huevo (den mexicanske navn for kaktus med æg), eller drikke en figenkaktus margarita, var jeg ikke bekendt med nogen andre anvendelser for kaktus. Så det var noget af en overraskelse for mig at erfare, at den figenkaktus er ganske gavnligt for den menneskelige hud. Jeg blev fascineret af denne åbenbaring og ønskede at lære mere.

Jeg har altid stillet spørgsmålstegn ved, hvad bestemte dele af planten kan anvendes i hudpleje. Figenkaktus, eller Opuntia ficus-indica (L.) Mill., Også kaldet barbary figen og er medlem af Cactaceae familien. De dele af planten omfatter puder (også kaldet blade eller fladskud) dækket med pigge, frugt (eller tun), frø, blomster, og stammer / kufferter. Frugterne variere i farve og kan være grøn, gul, orange eller rød. Blomsterne af den figenkaktus kan også variere i farve, selv blandt samme art. Blomster kan enten være gul, rød eller lilla.

Kaktus olie

Historie for at forstå kaktus olie

De fleste af de plantedele gavne mennesker og dyr både internt og eksternt, og har været brugt i hele verden. For eksempel, i traditionel medicin, Opuntia ficus indica har været anvendt til behandling af forbrændinger. Aztekerne udpakkede mælkeagtige saft fra planten og blandede den med honning og æggeblomme til at give en salve til behandling af forbrændinger. Figenkaktus er blevet anvendt til sår, ødem, hyperlipidæmi, fedme og bluetongue gastritis. I mexicanske traditionel medicin, er figenkaktus (nopal), der anvendes til behandling af diabetes og forhøjet kolesterol. Alkoholiske uddrag er indiceret til anti-inflammatorisk, hypoglykæmiske, og antivirale formål. Den kinesiske klædt bylder med den kødfulde pude af planten. De amerikanske indianere brugte frugt til mad og også gjort sirup fra det til at behandle kighoste og astma.

Først for nylig har forskningen begyndt at vise, hvor meget frøene af figenkaktus kan så stor gavn hud. Inden den spiselige del af hver stikkende frugt pære er der talrige frø. Frøet mængde kan variere fra 30% til 40% på tørvægtsbasis. Disse frø indeholder Kaktusfigen olie, og det er denne næringsrige olie, der udvindes og derefter anvendt på huden. Dag, kan Kaktusfigen olien presses fra frøene og derefter anvendt som en bærer olie eller ingrediens i kosmetik og hudpleje applikationer.

Anatomi af hudens Epidermis

Epidermis eller yderste lag af huden, er dækket og beskyttet af et lag af lipider og sved kendt som syrekappe. Lipidet del af syrekappe består af sebum fra talgkirtler samt lipider fra hornlaget (det yderste lag af overhuden) Sveden af syren kappe er, at der udskilles af svedkirtlerne. Syrekappe har en sur pH. PH er måling af surhedsgraden af en kropsvæske. Med en pH mellem 4 og 6,5, huden beskyttes mod bakteriel og fungal infektion samt vandtab. Syrekappe støtter også barrierefunktionen af stratum corneum. Hvis syrekappe mister sin surhed, bliver huden udsat for beskadigelse og infektion samt irritation og følsomhed.

Stratum corneum har en mursten og mørtel typen design. Corneocytter er de celler, der danner mursten-lignende lag. Mørtlen består af et kompleks af intercellulære lipider, som holder fugten i mellem corneocytter. Stratum corneum fastholder vandstanden i huden under og kontrol og reducerer såkaldt transepidermalt vandtab (TEWL). TEWL er den naturlige fugtighed strømme ud fra dybere hudlag går tabt med tiden ved afdampning fra hudoverfladen. Med mursten og mørtel design, cellerne i stratum corneum (corneocytterne) danner en vand-tilbageholdende barriere indlejret i en lipidmatrix.

De vigtigste lipider, der udgør mørtlen af stratum corneum omfatter ceramider (ca. 40-50%), cholesterol (20-25%), og fedtsyrer (10-25%). Det er denne mørtel af lipider, der tjener til at forhindre vandtab gennem stratum corneum. Disse lipider og naturlige fugtgivende faktor (NMF) af stratum corneum er afgørende for at holde vandstanden i huden samt reducere TEWL.

NMF, der har til huse i corneocytterne, er sammensat af frie aminosyrer og deres derivater, urocansyre, uorganiske salte, sukkerarter, mælkesyre samt urinstof. NMF komponenter er meget effektive fugtighedsbevarende der tiltrækker og binder vand fra atmosfæren, trække det ind corneocytterne. Disse forbindelser er ansvarlige for at holde huden fugtig og smidig ved at tiltrække og holde vand. De kan rumme store mængder vand i hudcellerne og er også i stand til at absorbere vand fra atmosfæren og / eller produkter påføres huden. De lipider tjener til at forhindre vandtab opstår i NMF.

Hornlaget hudimunforsvar – Normal versus tør hud – og hvad med Kaktus olie

Fedtsyrer i huden smøres, blødgøre og beskytte huden og forhindre fugttab fra huden. Både essentielle og ikke-essentielle fedtsyrer spiller særskilte og kritiske roller i ordentlig hud funktion. De to typer af essentielle fedtsyrer (EFA’er) er linolsyre og alfa-linolensyre. EFAS kaldes afgørende, fordi de er helt afgørende i vores kroppe, men vores kroppe kan ikke syntetisere dem. Vi skal derfor forbruge dem i vores kost eller anvende dem på vores hud. Alle andre fedtsyrer findes i huden simpelthen benævnes fedtsyrer. Disse omfatter palmitinsyre, oliesyre, myristinsyre, stearinsyre og andre. Ikke-essentielle fedtsyrer kan produceres af kroppen, selv om de stadig kan indtages fra nogle af de fødevarer, vi spiser eller påføres på huden.

Kaktus olie
Zahra Kaktus olie 100% REN

Komponenter i Kaktus olie og deres effekt på huden

En mangel i stratum corneum lipider kan bidrage til dehydreret hud eller xerosis (en abnorm tørhed af huden eller slimhinderne). Faktorer, der kan forårsage en sådan tilstand omfatter alder, lav luftfugtighed i miljøet, kulde eller varme eksponering (fx solskoldning, vind brænde, eller forfrysninger), kost, genetik, og indendørs opvarmning. Faktorer, der kan nedbryde det beskyttende lipid lag og øge TEWL omfatter at tage lange, varme brusebade om vinteren, ved hjælp af skrappe rengøringsmidler eller opløsningsmidler, overdreven vask af hænder, og anvende irriterende kemikalier. Når hudbarrieren bryder ned, kan man bemærke tør, kløende, skællende, ru og kedelig hud og kan endda udvikle revner og sprækker. Om en person har sund, smidig hud eller lider af almindelige hudlidelser, opretholdelse af en sund hud barriere er afgørende. En daglig hud regime skal følges regelmæssigt for at bevare sundheden for huden.

En enestående måde at hjælpe med at opretholde sundhed i huden er at anvende grøntsager, urte, kerne, eller frø olier på huden. Disse olier, sammen med cremer, lotions, salver, Butters og balms blødgøre og udglatte hudoverfladen, vedligeholde hudens tone og elasticitet, forebygge TEWL, og støtte lipid matrix. Vegetabilske og frø olier, bivoks, squalen, lanolin, og shea smør levere næringsstoffer til og har en fugtgivende virkning på huden. De kaldes okklusive stoffer og danne en barriere på overfladen af huden med til at reducere TEWL. Således vegetabilske olier er meget biokompatible på huden og bevare sundheden af stratum corneum.

Vegetabilske olier kan anvendes til at fortynde og bære æteriske olier på huden. De kan også være terapeutiske stoffer, idet de indeholder følgende kemiske komponenter: 1.) essentielle og ikke-essentielle fedtsyrer, 2.) fedtopløselige vitaminer, 3.) steroler / phytosteroler og 4.) polyfenoler / phenolforbindelser .

Komponent 1 i Kaktus olie

essentielle og ikke-essentielle fedtsyrer: Vegetabilske olier indeholder varierende mængder af essentielle fedtsyrer og ikke-essentielle fedtsyrer. Når EFA’er er mangelfuld i huden, integriteten af huden lider. En mangel på dette, kan forårsage en afbrydelse i epidermiske homeostase som påvirker barrierefunktion af huden. Dette kan så føre til hudlidelser såsom tørhed, rødme, dermatitis og andre tegn på inflammation. Kost, alder, og visse sygdomme som diabetes bidrager til en EFA-mangel. De EFA’er stede i Kaktus olie hjælper med at genoprette hudens modstands dygtighed og behandling af inflammatoriske lidelser i huden, herunder dermatitis, psoriasis og eksem. De hjælper sår  at hele og hjælper med forebyggelsen af rynker. Derfor er Kaktus olie meget atraktiv i skønheds branchen.

Linolsyre

Som tidligere nævnt, linolsyre (LA) er en af de to typer af EFA’er. LA, den mest rigelige polyumættede fedtsyre (PUFA) er til stede i epidermis. PUFA’er er fedtsyrer med to eller flere carbon-dobbeltbindinger. De omfatter omega 3- og omega 6-fedtsyrer. De er meget ustabile og let oxidere, når de udsættes for oxygen og lys. Når tocopheroler såsom E-vitamin er til stede i en PUFA-rige vegetabilsk olie, oliens lipider bliver mere stabile. Linolsyre, en omega 6 fedtsyre, er en essentiel fedtsyre i huden, der er nødvendig for dannelsen og vedligeholdelsen af den kutane barriere for vandtab. Hvis indholdet af stratum corneum (ofte forårsaget af et uheld eller overfald til hudbarrieren) vand falder til under 10% af de naturlige funktioner af den forringes, og huden bliver tør (dehydrerede), skællende og mindre bøjelige, alle tegn af xerosis. De mest almindelige områder individer erfaring xerosis er på arme og ben. Linolsyre er afgørende for vækst og udvikling af epidermis. Det er også nødvendigt for syntese af de vigtige langkædede ceramider nødvendige for at beskytte mod tør hud.

Vegetabilske olier linolsyreholdige inkluderer: saflor, solsikke / ikke høj oliesyre-version, hørfrø, hampefrø, wheatgerm, valnød, og sesamolie. Macadamia nødder og havtorn olier er alle rige på palmitinsyre. Den anden type essentiel fedtsyre findes i vegetabilske olier er kendt som alfa-linolensyre (ALA). Det reducerer inflammation, når det påføres topisk, og kan reducere acne.

Komponent 2 i Kaktus olie

fedtopløselige vitaminer: E-Vitamin, eller tocopheroler, er en potent antioxidant, som findes i kaktus olie. Antioxidanter forhindrer frie radikaler forårsager cellebeskadigelse. Hud er modtagelig over for ældning fra frie radikaler, fordi de frie radikaler beskadiger kollagen (den vigtigste komponent i bindevæv hudvæv) og elastin fibre i huden. Tocopheroler fungere som frie radikaler. E-vitamin hjælper helbrede, reparere og regenerere huden. Der findes flere typer af tocopheroler herunder alpha (α), beta (β), gamma (γ), og delta (δ) tocopheroler. Vegetabilske olier er også en god kilde til fedtopløselige vitaminer A, D og K. Som nævnt ovenfor, når tocopheroler såsom E-vitamin er til stede i en PUFA-rige vegetabilsk olie, oliens lipider bliver mere stabile.

Komponent 3 i Kaktus olie

Steroler / Phytosteroler: Phytosterolerne komponenter findes i vegetabilske olier, der ligner kolesterol komponenter. Ligesom cholesterol, phytosteroler har en vandbindende kapacitet, som kan hjælpe med at opretholde en sund hud barrierefunktion. Når Phytosterolerne påføres topisk på huden, kan der opstå anti-aging fordele. De er ikke blot stoppe afmatning af kollagen produktion forårsaget af solskader, men de kan også fremme ny kollagen produktionen.

Komponent 4 i Kaktus olie

Polyphenoler / phenolforbindelser: Polyphenoler findes i vegetabilske olier og er en stor klasse af kemiske forbindelser kendt som phenolforbindelser. Hvad enten indtages eller anvendes topisk, de giver kroppen med antioxidant, anti-inflammatorisk, anti-kræftfremkaldende, og oxidativ forebyggelse stress. Polyfenoler forhindre skader huden mod sollys UV-stråler, og kan forbedre uønskede hudreaktioner efter UV eksponering, herunder hud skader, erytem (rødme eller udslæt som følge af kapillær overbelastning), og lipidperoxidation (oxidativ nedbrydning af lipider).

Hvad er så de kemiske komponenter der er i Kaktus olien

Så hvad er de præcise kemiske komponenter, der findes i stikkende frø pære olie, at så høj grad understøtter sundhed og tekstur af huden? Cactus pære olie blev undersøgt i en undersøgelse fra 2002 foretaget af Mohamed Fawzy Ramadan og Jorg-Thomas Morsel hvor der blev fundet i alt lipider skal 98.8g / kg tørvægt. I undersøgelsen blev det konstateret, at fedtsyreprofilen af frøolie røber lipiderne som en god kilde til den essentielle linolsyre og oliesyre, hvor forholdet mellem linolsyre til oleinsyre var omkring 3: 1. Linolsyre var den dominerende fedtsyre, efterfulgt af palmitinsyre og oliesyre, henholdsvis. Ramadan og Morsel foreslog, at niveauerne af totale lipider kan afhænge af frugt sort, modenhed, og frugt forarbejdning og opbevaring. Som for fedtopløselige vitaminer, Ramadan og Morsel fandt et vitamin E-niveau på 0,04% af de samlede lipider i frøolie. γ-tocopherol var den vigtigste form for E-vitamin fundet, efterfulgt af α-tocopherol.

Vitamin i form af β-caroten udgjorde mindre end 0,42 g / kg i frø olie. Vitamin K1 var også til stede ved 0,05% af totale lipider. Også blev hi niveauer af steroler anslået til frø olie, som består 9,33 g / kg frø olie. β-sitosterol var sterol markering, der omfattede 72% af det totale sterolindhold i frøolien. Den næste større komponent var campesterol. Stigmasterol lanosterol, Δ5-avenasterol, og Δ7-avenasterol blev også fundet. Undersøgelsen konkluderede, at prickly frø pære olie, samt figenkaktus pulp olie er en rig kilde til fedtsyrer, fedtopløselige vitaminer, og steroler. En stor del af forskningen i årene efter denne undersøgelse henvist til og sammenlignet deres data og resultater med dem Ramadan og Morsel.

Andre undersøgelser fandt også stikkende Kaktusfigen olie at være usædvanligt rigt på fedtsyrer, især i linolsyre. En undersøgelse målt mellem 61,4-68,9% linolsyre, 12,38-16,51% oliesyre, og 11,44-15,89% palmitinsyre. I endnu en anden undersøgelse, af de totale fedtsyrer, der findes i frøolien, 70,3% bestod af linolsyre, efterfulgt af 16,7% oliesyre. Med hensyn til sin lipidprofil blev Opuntia frø olie anses usædvanlig rig og sammenlignelige med vindruekerneolie. En anden undersøgelse undersøgt og sammenlignet de frø olier af to arter af figenkaktus, som var Opuntia ficus indica og Opuntia dilenii. Den fandt ekstraordinære linolsyre niveauer af 58,79 og 79,83%, henholdsvis.

Der var også en undersøgelse, der testede fire forskellige farvede frugter og frø olier af hver. Rød, orange, gul og grøn fuldmodne frugter blev plukket i august og derefter testet. Niveauet af linolsyre i én farve af frugt ikke nødvendigvis relativt tilsvarende niveauer af andre fedtsyrer. For eksempel, mens linolsyre niveauer varierede fra størst til mindst lige så 63,1% for orange, 62,1% for gul, 61,8% for grøn, og 58,7% for rød, oliesyre niveauer varierede fra størst til mindst lige så 24,3% for rød, 20,9% for gul , 16,3% for grøn, og 15,2% for orange.

En 2014 undersøgelse viste, at den stikkende frø pære indeholdt 403 mg / kg af E-vitamin meste i form af γ-tocopherol. Nogle undersøgelser anses de tocopheroler i frøolien at kunne gøre frøolien ganske stabil. En af disse er studiet omtalt ovenfor, hvor frø olier af Opuntia Ficus indica og Opuntia dilenii blev sammenlignet. Selvom niveauet af γ-tocopherol findes i de to frøolier var kun 1,23% og 0,29% af de totale lipider henholdsvis undersøgelsen stadig er angivet, “Høje niveauer af E-vitamin, der er konstateret i olierne, kan bidrage til stor stabilitet mod oxidation . ”

En tysk undersøgelse med fokus på aktuelle behandlinger, der indeholder phytosteroler. Resultaterne indikerede, at phytosteroler ikke kun stoppet opbremsningen af kollagen produktion, men de faktisk tilskyndet nye kollagen produktionen. Foreslog derfor forskerne, at phytosteroler kan vende virkningerne af aldring og kan være nyttige tilføjelser til anti-aging produkter. I det tidligere, at sammenlignet frø olier af Opuntia Ficus indica og Opuntia dilenii nævnte undersøgelse blev sterolic fraktion bestående af β-sitosterol 21,93% og 2,80%, campesterol 3,75% og 0,51%, stigmasterol 1,64% og 0%, og fucosterol 0 % og 0,27% henholdsvis. Den sterol markør, β-sitosterol, tegnede sig for 80,27% og 78,21% af det samlede sterolindhold i Opuntia ficus indica og Opuntia dilenii frøolier. Disse tal svarede til dem, der findes i Ramadan og Morsel undersøgelse.

Polyfenoler er rigelige i kaktus pære. Den stigende interesse for polyfenoler resultater fra deres antioxidant potentiale, som er involveret i sundhedsmæssige fordele såsom forebyggelse af inflammation, hjerte-kar-dysregulering, og neurodegenerative sygdomme. Polyfenoler er fri radikaler og har også vist anticancer aktivitet. Alle dele af kaktus plante er rige på medlemmer af polyphenol familien såsom forskellige flavonoider og phenoliske syrer.

Figenkaktus frø indeholder store mængder fra 48 (rød) til 89 (orange) mg / 100 g og omfatter feruloyl derivater, tanniner og sinapoyl diglucosid. I undersøgelsen, der undersøgte de fire forskellige farvede kaktus frugter, phenol profil af frøene viste en høj kompleksitet, med mere end 20 forbindelser detekteret ved 330 nm efter væskekromatografi separation. Blandt dem blev tre isomerer af feruloyl-sucrose fast identificeret og så var sinapoyl-diglycosid. Høje korrelationer blev fundet mellem phenol indhold i det fedtfri frø ekstrakter og deres antioxidant aktivitet.

Frøene ekstrakt af den orange frugt viste signifikant højere værdier for alle de detekterede phenolforbindelser. Prøverne præsenterer de højeste antioxidant aktiviteter også haft højeste phenolforbindelser, tanniner og flavonoider indhold. Faktisk frø ekstrakt af orange frugter præsenterede bedre aktiviteter, mens ekstraktet fra den røde viste lavere.

En anden ting at bemærke om negerhånd frø er, at selvom kaktus pærer bære et gennemsnit på 150-300 frø hver, kan kun en lille mængde olie udvindes fra hvert frø. Dette vil igen, gør omkostningerne ved irritabel frø pære olie ekstremt høj. På omkring $ 2.000 pr liter (ca. 34 US fluid ounces), stikkende frø pære olie er den dyreste luftfartsselskab olie på markedet. Ifølge Karim Anegay, der er leder af kaktus programmet på Kontoret for Økonomisk Promotion i Marokko, er der behov for 8 tons kaktus pærer til at producere blot 1 liter frø olie.

Konklusion

Efter forske komponenterne i stikkende frø pære olie, er det ganske let at se, hvorfor det er ved at vinde en sådan popularitet i den kosmetiske og fødevareindustrien. Med store mængder af linolsyre, E-vitamin, phytosteroler, og polyfenoler, stikkende frø pære olie stimulerer sund celle produktion og omsætning, giver beskyttelse, og hjælper huden bevare fugt. Disse komponenter gør olien en ekstremt rig og hud-nærende olie. Det beroliger, hydrater, og reducerer betændelse, der kan skade kollagen, og det kan forhindre hudens ældning og rynker. Den eneste ulempe jeg kan se er omkostningerne til at udtrække, tryk, og aftappe olien. Efter forskning, jeg gennemførte, jeg indser dog, at figenkaktus frø olie regning kan være værd at hver dråbe.